Empresa de bombament de formigó a Barcelona

empresa de bombeo de hormigon en barcelona

Multibombeos del Hormigón és una empresa de bombament de formigó. Des de la nostra seu a Barcelona, prestem servei de bombament de formigó per a posar en marxa obres públiques i privades a Catalunya.

Si vostè representa a una empresa de la construcció, es dedica a l'edificació o és l'encarregat de les obres del seu municipi i necessita contractar els serveis d'una empresa que sigui experta en maniobra de bomba formigonera, compti amb Multibombeos del Hormigón.

Posem a la seva disposició l'opció de llogar la nostra maquinària de bombament de formigó, si ho prefereix.


Els nostres serveis per a bombament de formigó a Barcelona

Bombament de formigó

Tenim una llarga trajectòria en el sector que, sumada a un coneixement profund de la maquinària i el material, ens converteix en experts per a dur a terme el bombament de la forma més eficient per a transportar i abocar formigó en una construcció.

BOMBAMENTS

Bombeo de hormigón en Barcelona

Lloguer de màquines de bombament formigó

Tenim una gamma de camions-bomba de formigó de diferents mesures per a adaptar-nos a les necessitats d'obra de cada projecte de construcció. La nostra maquinària compleix amb els estàndards de seguretat i qualitat per a assegurar un bombament de formigó idoni.

LLOGUER

Empresa de bombeo de hormigón

Per què triar Multibombeos del Hormigón per a la teva obra a Catalunya?

La nostra prioritat és el client. Ens adaptem a les seves necessitats, proporcionant un assessorament i un servei personalitzats en cada projecte.

A més, per a nosaltres no existeixen els grans o mitjans clients, ja que tractem per igual a tots ells. Seguint aquesta premissa, treballem tant per a pymes com per a grans companyies que necessiten ajuda específica i concreta per part nostra.

Amb els anys hem aconseguit mantenir la confiança dels nostres clients gràcies a tres característiques del nostre servei.

Integral

Cobrim el procés complet de transport i abocament de formigó per bombament i fem visita d'obra, complint amb els terminis acordats amb el client.

Professional

Els nostres tècnics tenen una llarga trajectòria en el sector que els converteix en experts per a maniobrar amb formigó i manejar màquines de bombament.

Segur

Complim amb tota la normativa de prevenció de riscos laborals entorn de la seguretat i la salut dels treballadors implicats en l’ obra de construcció.