Bombaments de formigó a Barcelona

bombeos de hormigon en barcelona

A Multibombeos del Hormigón som experts en bombaments de formigó, també anomenats bombaments de concret. A la nostra seu a Barcelona, disposem d'un equip de màquines amb alts estàndards de qualitat i seguretat per a garantir un bombament eficient i adaptat a les necessitats de la seva obra de construcció civil o edificació.

Per a què serveix el formigó bombat?

El formigó bombat és l'alternativa més rendible per a obres amb característiques complexes, on treballar manualment és difícil o implica costos elevats de temps i diners.

Executem un tipus de bombament de formigó amb canonada flexible per a accedir a llocs com a túnels, pavellons, aparcaments…

El seu projecte de construcció té alguna d'aquestes característiques?

Necessita molt formigó
És una estructura en altura
Té zones de difícil accés

Si és així, recorri als nostres serveis,, a Multibombeos del Hormigón li atendrem de manera ràpida i personalitzada a Barcelona i altres zones de Catalunya.

Contacti amb nosaltres

Equip de bombament de concret

Bomba ploma

La bomba ploma ens permet accedir a zones de dimensions reduïdes, que estan en altura, obstaculitzades per excés de materials… a les quals no pot accedir un camió. Això s'aconsegueix gràcies a un sistema de canonades que componen l'equip de bombament.

Disposem de màquines de bomba ploma sobre camió de diferents mesures, per a adaptar-nos a les necessitats de cada construcció.

Bomba estática

La bomba estàtica és un camió bomba de formigó sense ploma. Per a accedir a determinades zones requereix d'instal·lació manual de complements com a mànegues o canonades que facilitin el trasllat de formigó.

Tenim més de 200 metres de canonada i mànegues disponibles per a treballs d'obra per encàrrec o per a lloguer, si ho prefereix.


Els clients són la nostra prioritat

Grans, mitjanes i petites empreses. Ens adaptem a les seves necessitats. Tenim una activitat de bombament de formigó amb presència destacada a Barcelona i voltants, però no tenim inconvenient a desplaçar els nostres equips fins a qualsevol ciutat o municipi de Catalunya per a posar en marxa la seva obra.

TRUCA’NS